Catalogus details

Elke Dag een Topdag!In de online training ‘Elke dag een Topdag’ neemt Ester Braat je aan de hand van video’s en opdrachten mee naar die Topdag-mindset en Topdag-resultaat.
Deze online training bestaat uit 7 blokken met video’s en acties. Deze kun je op je eigen tempo volgen en kun je het best ongeveer 6 tot 8 weken de tijd voor nemen. De videolessen worden aangevuld met webinars, waarin ruimte is om vragen te stellen over de stof en de acties.

In dit filmpje legt Ester uit hoe het in zijn werk gaat.

Online werkplezier-training voor superhelden in organisaties.

Stop met kantoorbrandjes blussen, ontdek je verborgen superpowers en verbaas je over niets.

De laatste jaren is het leven drukker en voller geworden. Steeds meer mensen ervaren werkstress. Een beetje stress is niet erg, maar bij chronische stress blijft de spanning te hoog met fysieke en mentale klachten tot gevolg. Eén van de eerste signalen is dat je minder plezier in je werk ervaart.

Moet je continu je aandacht in duizend stukjes verdelen, kom je te weinig toe aan relaxen of zit je ’s avonds ontevreden op de bank? Glipt deze bijzondere tijd, waarin je het meest zou kunnen genieten van je gezin, familie of vrienden, door je vingers omdat je na een volle werkdag geen energie meer over hebt?

Natuurlijk wil je graag werken. Kunnen werken is een prachtige kans om je leven proactief en positief vorm te geven. Bovendien is werk een noodzakelijke break van privébeslommeringen en -verantwoordelijkheden. Maar wat dacht je ervan als je je mooiste energie voor thuis zou bewaren?

Als je stopt met eindeloze brandjes blussen en gaat werken vanuit ontspanning en plezier, dan verandert alles. Dan genereer je energie tijdens je werkdag! Je zet als professional topprestaties neer, omdat je kunt doen wat je het allerliefste doet en wordt toegejuicht voor je unieke ideeën.

Dus, heb je het helemaal gehad met die onmogelijke puzzel van het combineren van je werk- en privéleven?

Hiermee ga je aan de slag:

 • Je krijgt toegang tot de belangrijkste sleutel tot werkplezier.
 • Je vergroot en versterkt je mentale veerkracht.
 • Je krijgt essentiële handvatten om energiek en fit te blijven.
 • Je onderzoekt jouw gevaarlijke ‘Super-power’.
 • Je haalt je energie af van je belemmerende overtuigingen.
 • Je ontdekt jouw ‘doel met een gevoel’.
 • Je maakt nieuwe keuzes op basis van jouw persoonlijke waarden.
 • Je focust je niet meer op ‘geen stress hebben’ maar op ‘plezier beleven’.
 • Je weerstaat op een slimme manier de verleidingen die je blijven trekken naar het moeras van stress en frustratie.
 • Een nieuwe manier om naar je werk- privébalans te kijken, waardoor je voor eens en voor altijd je relatie met tijd transformeert.

De online training is speciaal ontwikkeld voor de superhelden in onze organisatie. In onze ogen zijn dat de mensen die de organisatie dragen: zich 100% inzetten, anderen graag helpen, loyaal zijn en zich soms een beetje té verantwoordelijk voelen.

Met andere woorden:

 • Werknemers die werk combineren met een druk of veeleisend sociaal leven en hun energie continu aan het verdelen zijn, bijvoorbeeld tussen werk en gezin.
 • Werknemers die zich tijdens de werkuren zó inzetten (en over hun grens gaan) dat ze moeite hebben om te herstellen of te genieten in de vrije tijd.
 • Werknemers die last hebben van perfectionisme, onzekerheid, twijfelen aan hun eigenwaarde of onder stress vergeten goed voor zichzelf te zorgen.

Herken je jezelf hierin? Wacht niet te lang met in actie komen als je last hebt van werkstress. Ga voor die topdag, geef ruimte aan werkplezier, zodat je voluit kunt genieten van je werk en je leven.

Ook als je al een eerdere training hebt gevolgd van Ester Braat is dit een mooie verdieping in die Topdag-mindset.

Over Ester Braat en Office Rescue
Na haar driejarige opleiding tot coach en trainer bij de TA-academie, richtte Ester in 2003 Office Rescue op, en specialiseerde zich in werkstress en werkplezier. Ze ontwikkelde de afgelopen jaren een verbindende ontwikkelings-methode voor organisaties: de Werkplezier Route. Haar denkkaders komen uit de Transactionele Analyse, NLP, positieve psychologie en  progressie gericht werken. Klanten van Office Rescue zijn onder andere gemeente Alkmaar, Cordaan, Erasmus Universiteit, gemeente de BUCH en de Technische Unie.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Office Rescue
PLANNED

This event is scheduled on individual request only. Send an e-mail to academie@dronten.nl.