Catalogus details

Bootcamp (Bedrijfsvitaliteit)Je wordt fitter, je krijgt meer energie, je kleren gaan beter zitten en als je niet uitkijkt ga je sporten nog leuk vinden ook!

Staat afvallen, fitter worden, meer bewegen, etc. ook altijd op jouw to-do-lijstje? En blijft het er bij jou ook steeds op staan? Welke smoes gebruik jij altijd om niet te beginnen? 'Te druk, last van de rug, te koud, niet helemaal fit, ik begin later wel een keer'? En ben jij ook wel eens heel fanatiek begonnen om een maandje later alweer af te haken, omdat je het toch te zwaar vond, of omdat het meer tijd vergde dan je had verwacht?

Allemaal heel menselijk en begrijpelijk, maar wel een beetje "slappe hap". Starten met sporten is zwaar. Zeker als je het alleen moet doen. Je krijgt spierpijn, je komt lucht tekort en je ziet niet eens heel snel resultaat. "Wat doe ik mezelf aan?", vraag je je dan af. Om eerlijk te zijn heb je in die fase meer redenen om te stoppen dan redenen om door te gaan. Maar als je deze fase door komt............

Het vergt een beetje doorzettingsvermogen en je hebt een stok achter de deur nodig. Die stok zijn wij, Wendy Erkenmeij, Nelleke van Os, Martin Veldwijk en de collega's met wie je het samen doet. Dus geef je op en sport met jouw collega's.

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Yoga (Bedrijfsvitaliteit)

WW@Work (Bedrijfsvitaliteit)


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Dronten
PLANNED
This event is not scheduled yet.