Catalogus details

Interculturele communicatie & Cultuursensitief werken (training)



Deze online training geeft je de mogelijkheid om je interculturele competenties te ontwikkelen door middel van een interactieve sessie waarin interculturele gesprekstechnieken centraal staan. Na een korte inleiding over interculturele communicatie, de specifieke kenmerken, normen en waarden van de ‘wij-cultuur’ en passende gesprekstechnieken zullen we uiteen gaan in breakoutrooms. Hier bespreken we enkele casussen en stellingnames en koppelen deze vervolgens plenair terug. Er is meer dan voldoende ruimte voor interactie en vragen.

Aan het einde van de workshop heb je voldoende inzicht opgedaan over de do’s en don’ts van de ‘wij’-cultuur en ben je bewust van misverstanden die kunnen ontstaan als gevolg van cultuurverschillen.

Voorafgaande aan de workshop wordt je gevraagd een casus te mailen die mogelijk aan bod zal komen.

Trainers
De trainers van Cultuur in Harmonie hebben veel ervaring op het gebied van interculturele communicatie en onder meer het verzorgen van trainingen.
Door hun diverse (culturele) achtergronden en ervaringsdeskundigheid kunnen ze flexibel inspelen op al uw vragen en dilemma’s en ondersteunen bij het creen van wederzijds begrip tussen mensen uit verschillende culturen.

Marleen Schuit – trainer/coach en adviseur interculturele communicatie, onder andere i.o.v Cultuur in Harmonie

Yordi Lassooy – cultuur mediator/trainer/ co-founder Cultuur in Harmonie en Helpdesk Nieuwkomers (lid begeleidingscomissie nieuwe wet inburgering SZW)

 

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Interculturele communicatie & Cultuursensitief werken (webinar)


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Cultuur in Harmonie
PLANNED
Start Location Available seats
27-05-2021 Online (thuiswerkplek)
Zoom

FULLY BOOKED

Apply