Catalogus details

Baas In Eigen LoopbaanMaak jij gebruik van al je talenten? Of zit er meer in het vat en wil je dat ontdekken?

Misschien ben je wel tevreden met je huidige functie, maar ook nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Dan is de training Baas in eigen loopbaan iets voor jou. In deze 2-daagse training sta je stil bij je loopbaan tot nu toe en ga je aan de slag met wat je wilt, kunt en gaat doen in de nabije en verdere toekomst.

Wie ben je, waar ben je goed in, waarin onderscheid jij je van anderen? En hoe breng je dat helder en overtuigend over?

Tijdens de training Baas in eigen loopbaan ga je op zoek naar je talenten en mogelijkheden. Je vergroot je bewustwording en je maakt een plan van aanpak met concrete vervolgstappen. Met deze training neem je de regie over je loopbaan!

Meedoen aan de training vraagt tijd van je die je moet inplannen. Je krijgt van te voren een huiswerkopdracht en een telefonisch kennismakingsgesprek. Deze opdracht kost je in totaal ongeveer 4 uur.  Tussen beide trainingsdagen in is er ook een opdracht uit te voeren en heb je een gesprek met je trainer/coach. Ook hiervoor mag je rekenen op 4 uur. Na afloop van het programma is er een eindgesprek van ongeveer 1 uur.

De trainers zijn hiervoor opgeleide collega's vanuit de Talentenregio. De trainers wisselen elkaar af per trainingscyclus. Dus kijk vooral op de site van de Talentenregio als je wilt weten wie welke training geeft.

Geef jezelf op via de website van de Talentenregio
Een rechtstreekse link naar die website kun je ook vinden in deze catalogus van de Dronten Academie.

De training Baas in eigen loopbaan wordt je door Talentenregio en je werkgever aangeboden.
Voor vragen kan je contact opnemen met: Dorien Springer, projectleider Talentenregio, 0529 - 438 915 of dorien@talentenregio.nl


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Talentenregio
PLANNED
This event is not scheduled yet.