Catalogus details

Werken vanuit de bedoelingWil je meer weten over het Werken vanuit de bedoeling? Sluit dan aan bij de digitale inspiratiesessie op 9 februari a.s.!

‘We willen werken vanuit de bedoeling’. Waarschijnlijk heb je dit al vaker voorbij horen komen. Misschien heb of ken jij zelf wel hele mooie voorbeelden waarin je met je collega’s echt vanuit de bedoeling naar een vraagstuk hebt gekeken. Misschien werk je in je dagelijkse werk al (heel bewust) vanuit de bedoeling, of zou je hier juist meer handvatten voor willen hebben.

Het werken vanuit de bedoeling hoort bij Dronten op Koers (DoK) en is de basis voor ons in 2020 ontwikkelde afwegingskader. Als onderdeel van DoK is het werken vanuit de bedoeling de basis voor de vragen die we onszelf stellen.

Op 9 februari 2021 begeleidt Thom Verheggen, verbonden aan de Verdraaide organisaties, een groep collega’s die aan de slag gaat met de veranderprofielen voor de Omgevingswet.

Deze digitale sessie start van 9.00-10.00 uur met een uiteenzetting van Thom over de basis van het Werken vanuit de bedoeling. Alle collega’s van de gemeente kunnen hier via Teams bij aansluiten.

Dus wil je meer weten over het werken vanuit de bedoeling? Dan ben je meer dan welkom!

Het is éénmalig, dus geef je direct op in de opleidingskalender!
Je krijgt dan meteen een bevestigingsmail, met de directe link naar Teams.

 

*** Let op: Dus niet hier, in de catalogus, jouw interesse aangeven, dat is geen inschrijving! Inschrijven kan alleen in de opleidingskalender.***


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Dronten
PLANNED
This event is not scheduled yet.