Catalogus details

Wandelen in VerbindingWandelen in Verbinding

Wil jij het nieuwe jaar vitaal en ontspannen beginnen? Wandel dan samen met je collega’s in je eigen omgeving waarbij je online wandelcoaching krijgt.
Meld je nu aan voor een nieuwe activiteit in het vitaliteitsprogramma van de Dronten Academie.

Dit gaan we doen
We gaan 1x per week onder begeleiding aan de wandel, ieder in onze eigen omgeving maar toch samen met een groep collega’s. Een mooie manier om achter je scherm vandaan te gaan en te bewegen. Even je hoofd leegmaken en voelen hoe het nu met je is. Laat je verrassen en ontdek wat wandelen voor je kan doen.

We gaan 4 weken lang met elkaar op stap aan de hand van een thema die je helpt om te ontspannen terwijl je in beweging bent. We zijn verbonden via je telefoon, waarbij je 1 oortje indoet om de live begeleiding te kunnen horen en ook nog hoort wat er om je heen gebeurt. We wandelen iedere week een uur. Je loopt in je eigen tempo en in je eigen omgeving. Zoek daarom alvast een rondje uit van ongeveer 3 tot 5 kilometer vanuit je huis waarbij je door een groene, natuurlijke omgeving kunt lopen, denk aan een bos, een park of langs het water.

Wat heb je nodig?
Zorg voor lekker zittende kleding waar je goed in kunt bewegen en stevige schoenen. Neem een klein rugzakje mee met een flesje water, een klein opschrijfboekje met een pen of potlood en een zitmatje of opgevouwen handdoek in een plastic zak voor als onderweg even pauze wilt en wilt gaan zitten.

Met wie ga je op stap?
Ik ben Christina Weenk en sinds 2011 in dienst van de gemeente Dronten. De eerste jaren actief voor het programma van de sociaal economische agenda en de afgelopen vier jaar uitgeleend als programma manager van Talentenregio. Daarnaast ben ik coach en mijn passie is wandelen, als wandelcoach en wandeltrainer geef ik invulling aan mijn passie. Ik neem je in januari daarom graag mee op stap.

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Yoga (Bedrijfsvitaliteit)

Bootcamp (Bedrijfsvitaliteit)

WW@Work (Bedrijfsvitaliteit)

Bomenroute lopen (M&E)

Stoppen met roken


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Dronten
PLANNED
This event is not scheduled yet.