Catalogus details

Krijg het voor elkaar als ondernemende ambtenaar (Masterclass)Ben jij ambtenaar geworden omdat je graag mooie dingen wil bereiken in de samenleving en mag het van jou best wat sneller en groter?

Dan is deze workshop echt iets voor jou!

NB: in deze coronatijd is het extra belangrijk om actief en bewust bezig te zijn met wie je nodig hebt en hoe je je contacten goed onderhoudt. Spontane ontmoetingen zijn er immers niet meer bij. Deze masterclass helpt je bij het bepalen van een slimme strategie.

Projectmanagers en beleidsmedewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Het bestuur bepaalt wat er bereikt moet worden, hoe je dit doet is aan jou.
Wist je dat dit een belangrijke overeenkomst is tussen werken als ambtenaar en werken als zelfstandig ondernemer?
Een interessante vraag is natuurlijk: wat maakt een zelfstandig ondernemer succesvol en wat kun je hiermee als ambtenaar? Precies daar gaat deze workshop over.

Je leert een paar simpele gewoontes die een groot verschil maken
Als je ze slim toepast haal je meer en sneller resultaten, je hebt minder last van stroperigheid en traagheid. Dit gaat anderen ook opvallen, waardoor je de mooiste taken op je af krijgt.

De workshop is online te volgen via Teams. Een week van tevoren krijg je een werkboek opgestuurd met een kleine huiswerkopdracht.

Trainer: Ester Oude Nijhuis
Nadat Ester 16 jaar werkte voor de gemeente Alkmaar startte zij haar eigen onderneming. Zij zag al snel dat het verschil in succes tussen verschillende ondernemers groot is. Zij leerde daar veel over en kwam erachter hoe waardevol deze kennis is voor medewerkers bij de overheid. Met de methode die zij ontwikkelde helpt zij professionals zoals jij om meer voor elkaar te krijgen, op jouw eigen manier.

 

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Bestuurlijke voorstellen schrijven

Bestuurlijke Besluitvorming: Knoppencursus MyCorsa NxT / SmartDocuments

Nooit meer Nee (Online)

Informele aanpak / Contact bij (negatief) besluit

Succesvol thuiswerken bij de overheid


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Caseon
PLANNED
This event is not scheduled yet.