Catalogus details

LinkedIn, wat kun je ermee?Welke eerste indruk maak jij met LinkedIn?
In een halve dag lopen we een aantal mogelijkheden langs die LinkedIn je als werknemer biedt: je profiel, je netwerk opbouwen en bijhouden en kennis halen en brengen. Niet alleen interessant wanneer je op zoek bent naar ander werk, maar ook in je huidige baan, wanneer je helemaal geen plannen hebt om weg te gaan. Kortom, wat kun je met LinkedIn als professional?

Voor wie is deze training?
Deze training is voor alle medewerkers van gemeente Dronten, Urk en Noordoostpolder en van waterschap Zuiderzeeland, die LinkedIn nog weinig gebruiken. Die hun LinkedIn-profiel willen ‘oppoetsen’, zodat ze er een goede eerste indruk mee maken en die wegwijs willen worden in wat er met LinkedIn kan.

Na afloop

  • weet je welke onderdelen van je persoonlijke profiel het belangrijkst zijn; wat het effect van een goede foto is en welke indruk je maakt met je kopregel, je samenvatting en jouw werkervaring.
  • snap je hoe je met je LinkedIn-profiel een beeld schetst richting de buitenwereld: collega`s, stakeholders, samenwerkingspartners, inwoners van jouw gemeente en mogelijke nieuwe collega`s.
  • heb je geleerd hoe je slim een netwerk opbouwt via LinkedIn én hoe je dit makkelijk kunt onderhouden.
  • Tot slot weet je hoe jij kunt bijdragen aan het (werkgevers)imago en aan de recruitmentactiviteiten van jouw organisatie op LinkedIn.

Werkwijze van de training
De training is grotendeels plenair. Tussen de theorie door discussiëren we over praktijksituaties die jij en jouw collega`s hebben meegemaakt en trekken daar lessen uit.
Je hebt dan ook geen laptop nodig, we gaan het vooral hebben over het hoe en waarom.
Jij noteert wat je raakt en kunt daar naderhand zelfstandig mee aan de slag, eventueel geholpen door de uitlegvideo`s op mijn YouTube-kanaal.

Je hoeft je niet voor te bereiden, maar als je wilt mag je voorafgaand aan de sessie deze vragen voor jezelf beantwoorden:

  1. Is het voor iemand die jou helemaal niet kent duidelijk wat je doet?
  2. Wat wil je uitstralen met je LinkedIn-profiel?
  3. Wat doe jij met LinkedIn, buiten het hebben van een persoonlijk profiel?
  4. Wat doe jij nog niet dat je eigenlijk wel zou moeten of willen doen?

Over de trainer
Ik ben Amanda Hendriks en ik help organisaties om LinkedIn leuker te maken. LinkedIn is namelijk, zowel voor je werkgever als voor jou, heel waardevol. Maar niet altijd even toegankelijk, laat staan leuk. Ik laat je zien wat er allemaal kan, hoe je dat voor je kunt laten werken én hoe je dat zo makkelijk en leuk mogelijk doet.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Dronten
PLANNED
This event is not scheduled yet.