Catalogus details

Planning & Control cyclusIs het planning en control (P&C)-proces voor jou in onze gemeente nieuw of (nog) niet helder en wil je hier graag meer over weten? Of heb je tips voor vereenvoudiging van de P&C-producten? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

 

P&C-producten zijn een bron van informatie over bedrijfsvoering, externe verantwoording en sturing op doelen en resultaten. Per product zal de functie en werkwijze kort toegelicht worden.

 

Hoewel de afgelopen jaren veel energie is gestoken in het verbeteren van de producten (met Lias als hulpmiddel), draagt de informatie niet altijd voldoende bij aan de transparantie en stuurbaarheid van de organisatie. Om dit verder te verbeteren, willen we onze collega’s graag uitleg geven over het P&C-proces.

 

In deze workshop presenteren we enkele voorbeelden die bij het verbeterproces kunnen helpen. Als jij zelf verantwoordelijk bent voor een bijdrage aan de inhoud en kwaliteit en vind je dit moeilijk te realiseren, dan kan deze workshop ook een mooie plek zijn om dit met ons te delen.

 

Tegelijkertijd is de tijd rijp om het P&C-instrumentarium te vereenvoudigen nu we een nieuwe gemeenteraad en college hebben. Vermindering van de bureaucratie staat hierbij voorop. Het kan allemaal simpeler en meer to the point. We streven naar een doelenboom en willen terug naar de essentie van planning en control! Wil je ons hierbij helpen? Meld je dan nu aan.

 

We rekenen op jullie komst!

 

Trainers
Deze workshop wordt gegeven door onze collega Ellen Heeren.

MAYBE YOU ARE ALSO INTERESTED IN..

Bestuurlijke voorstellen schrijven

Excel (workshop)

Bestuurlijke Besluitvorming: Knoppencursus MyCorsa NxT / SmartDocuments

Het verschil tussen Politieke en Ambtelijke Werkelijkheid

Nooit meer Nee (Online)

Informele aanpak / Contact bij (negatief) besluit


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Dronten
PLANNED
This event is not scheduled yet.